Menu
HAPJES
Apero Plank, fijne charcuterie, kaas en gegrilde groenten €17,5/27
Bordje Iberico Cebo ham €15
Bruschettas met tapenade van artisjok/aubergine/anjovis €12(6st)/€15(8st)
VOORGERECHTEN
Gazpacho, gekoelde groentensoep met ajuin, tomaat, komkommer en selder €11
Venusschelpjes (Vongole) in witte wijn met kerstomaatjes en peterselie €18
Tonnato met Poule de Bresse (Pollo Tonnato) €16
Sint-Jacobs spiesjes met een fijne Ratatouille €18
Groene Asperges in Sauce Vierge met Parmezaan en pijnboompitjes €16
PASTA
Tagliatelle al Ragù, traditionele italiaanse vleessaus €20
Vegetarische Tagliatelle al Ragù €20
Gnocchi met Courgette en Dragon €19
Pasta van de dag €19
HOOFDGERECHTEN
Risotto met Lente-Groen €24
Melanzane alla Parmigiana, gegrilde aubergines met tomatensaus en mozzarella €23
Tagliata met Chimichurri, gegrilde bavet met pittige dressing van groene kruiden en geroosterde krieltjes €26,5
Zeebaarsfilet met Caponata van paprika, tomaten, olijven en Fregola Sarda €28
Stoofpotje van Pluma Iberico met gegrilde Polenta €28
Calamari ripieni, gevulde Inktvis met kruidige tomatensaus €25
BIJGERECHTJES
Kruidig slaatje van sucrine met Balsamico vinaigrette €5
Gestoofde seizoens-groentjes €6,5
DESSERT
Crema Catalana €9
Sabayon met vanille ijs en/of fruit €10
Moelleux met crème Anglaise €11
Slaatje van sinaasappel en munt ijs €10