Menu
TAPAS
Apero plank (Small/Large) 19/31
Fijne charcuterie, kaas en gegrilde groenten
Bruschetta’s 12 (6st) – 15(8st)
Met tomaat/mozzarella en/of anjovisboter
Tapas bordje
Iberico Cebo ham 15
San Daniele ham 12
Coppa 9
Salami Piccante 9
VOORGERECHTEN
Venusschelpjes in de witte wijn (Vongole) 18
Gegaard in witte wijn en met kerstomaatjes en peterselie
Pollo Tonnato 16
Traag gegaarde kippenroulade met tonnato saus
Gegrilde groenten met Feta 14
Gegrilde aubergine, courgette, dressing and Feta
PASTA
Tagliatelle al Ragù 21
Tagliatelle met traditionele italiaanse vleessaus
Spaghetti alla Norma 21
Spaghetti met tomatensaus en gebakken aubergine, ricotta-crème en kappertjes
HOOFDGERECHTEN
Melanzane alla Parmigiana 24
Gegrilde aubergines met tomatensaus, mozzarella en basilicumolie
Tagliata met Salsa verde 29
Gegrilde bavet met pittige dressing van
groene kruiden en geroosterde krieltjes
Zeebaars met caponata en fregola Sarda 32
Op vel gebakken zeebaars met caponata van paprika,
Tomaat, olijfjes en kappertjes met fregola Sarda
DESSERT
Crema Catalana 9
Sabayon met vanille-ijs 10
Moelleux met crème Anglaise 11