Menu

HAPJES

Apero Plank, fijne charcuterie, kaas en gegrilde groenten €17,5/27

Bordje Iberico Cebo ham €15

Bruschettas met tapenade van artisjok/aubergine/anjovis €12(6st)/€15(8st)

 

VOORGERECHTEN

Gazpacho, gekoelde groentensoep met ajuin, tomaat, komkommer en selder €11

Venusschelpjes (Vongole) in witte wijn met kerstomaatjes en peterselie €18

Tonnato met Poule de Bresse (Pollo Tonnato) €16

Sint-Jacobs spiesjes met een fijne Ratatouille €18

Groene Asperges in Sauce Vierge met Parmezaan en pijnboompitjes €16

 

PASTA

Tagliatelle al Ragù, traditionele italiaanse vleessaus €20

Vegetarische Tagliatelle al Ragù €20 

Gnocchi met Courgette en Dragon €19

Pasta van de dag €19

 

HOOFDGERECHTEN

Risotto met Lente-Groen €24

Melanzane alla Parmigiana, gegrilde aubergines met tomatensaus en mozzarella €23

Tagliata met Chimichurri, gegrilde bavet met pittige dressing van groene kruiden en geroosterde krieltjes €26,5

Zeebaarsfilet met Caponata van paprika, tomaten, olijven en Fregola Sarda €28 

Stoofpotje van Pluma Iberico met gegrilde Polenta €28

Calamari ripieni, gevulde Inktvis met kruidige tomatensaus €25

 

BIJGERECHTJES

Kruidig slaatje van sucrine met Balsamico vinaigrette €5

Gestoofde seizoens-groentjes €6,5

 

DESSERT

Crema Catalana €9

Sabayon met vanille ijs en/of fruit €10

Moelleux met crème Anglaise €11

Slaatje van sinaasappel en munt ijs €10