Menu

TAPAS

Apero plank (Small/Large)  19/31

Fijne charcuterie, kaas en gegrilde groenten

 

Bruschetta’s  12 (6st) – 15(8st)

Met tomaat/mozzarella en/of anjovisboter

 

Tapas bordje

Iberico Cebo ham 15

San Daniele ham 12

Coppa 9

Salami Piccante 9

  

VOORGERECHTEN

Venusschelpjes in de witte wijn  (Vongole)  18

Gegaard in witte wijn en met kerstomaatjes en peterselie

 

Pollo Tonnato  16

Traag gegaarde kippenroulade met tonnato saus

 

Gegrilde groenten met Feta  14

Gegrilde aubergine, courgette, dressing and Feta

 

PASTA

Tagliatelle al Ragù  21

Tagliatelle met traditionele italiaanse vleessaus

 

Spaghetti alla Norma 21

Spaghetti met tomatensaus en gebakken aubergine, ricotta-crème en kappertjes

 

 

HOOFDGERECHTEN

Melanzane alla Parmigiana  24

Gegrilde aubergines met tomatensaus, mozzarella en basilicumolie

 

Tagliata met Salsa verde  29

Gegrilde bavet met pittige dressing van

groene kruiden en geroosterde krieltjes

 

Zeebaars met caponata en fregola  Sarda   32

Op vel gebakken zeebaars met caponata van paprika,

Tomaat, olijfjes en kappertjes met fregola Sarda

 

 

DESSERT

Crema Catalana 9

Sabayon met vanille-ijs  10

Moelleux met crème Anglaise  11